top of page
dandelion-692317_1280.jpg

reiki

Her-activeer de zelfhelende vermogens van je lichaam

Stap onder een 'energetische douche'.

Voel je opnieuw in balans.

LAAT JE CHI STROMEN. 

Reiki is een zuiver energetische lichaamsbehandeling. Via handoplegging op het lichaam van de ontvanger wordt levensenergie (ki of chi) doorgegeven door de lichaamswerker of energiewerker. Reiki werkt heel eenvoudig. Ze stimuleert en brengt de energiestroom in het lichaam opnieuw in balans.

Bepaalde emoties, denkpatronen of gebeurtenissen in het leven zorgen voor onderbrekingen in de energiestroom van een lichaam - wat we soms blokkades noemen. Deze onderbrekingen kunnen op langere duur zorgen voor klachten zoals fysieke pijn, verdriet, stress, depressie of zelfs chronische ziekte.

Reiki stimuleert de energiestroom en kan die weer gezond maken of reinigen, zodat het lichaam zijn zelfhelende vermogens herstelt en waardoor uiteindelijk ook reeds bestaande onderbrekingen of vergevorderde klachten opgegeven kunnen worden.

Iedereen kan een reiki behandeling ondergaan en de energie zal altijd haar werk doen, daar waar het op dat moment het meest nodig zijn - en dat kan verschillen van de klachten waarvoor je aanvankelijk komt. Voor een merkbaar resultaat raad ik een geregeld aantal sessies aan.

reiki
60 a 70 min.
42 €

of misschien toch liever ...

hand-1838345_1280.jpg

HOTSTONE MASSAGE ?

hand-173584_1280.jpg

HOLISTIC PULSING ?

hands-970191_1280.jpg

SHIATSU ?

IMG_3859.JPG

BOSBADEN ?

pine-leaves-691639_1280.jpg

ONTSPANNINGS

MASSAGE?

bottom of page