top of page
Luchtfoto van dorre land
Logo nietsdanZIJN BLAUW.jpg

Herken je die momenten... ?

Waarop je helemaal in het moment bent, je nauwelijks nog bewust van tijd en ruimte en volledig gefocust en aandachtig?

Op die momenten ben je los van je gedachten en je emoties. Je lijkt in verbinding te staan met iets buiten jouw fysieke belevingswereld. Je voelt een soort stroming door je heen. Je ervaart het bestaan op een ander niveau en opeens voel je je onlosmakelijk verbonden met een ruimer geheel. Er lijkt zoveel meer mogelijk te zijn dan je had durven dromen of hopen.
Hoewel er geen directe aanleiding of reden toe is, voel je je gelukkig èn vredevol, ontspannen èn vervuld, vol energie èn krachtig. In die momenten is het simpelweg zo.

Je bent op die momenten in een staat van alleen nog maar 'zijn'

Die bijzondere bewustzijnsstaat wil je vast vaker beleven. Maar je hebt het gevoel dat die momenten je gewoon overkomen. Meestal ben je dan bezig met iets wat je heel graag doet, met iets wat volledig in lijn ligt met jouw diepste wezen.

Weet dat je vanuit die momenten gelukkig, vredevol, ontspannen, vervuld, vol energie èn krachtig kan worden. Vanuit die momenten heel je jezelf en transformeer je.
En weet dat je kan oefenen om die bewustzijnsstaat regelmatiger en langer te beleven.

Een zekere balans vinden is de sleutel. De balans tussen 'ervaren' en 'zijn'. Tussen voelen en denken. Tussen hart en brein. Tussen je materiële en je energetische wereld. Tussen je lichaam en je ziel.
planeet
Via lichaams- en energiewerk bied ik je de mogelijkheid aan om liefdevol en bewust in je lichaam te leren zijn. Om je lichaam te eren, te koesteren en te bevrijden van stress, angst, pijn of spanningen. Je ervaart vanzelf dat je lichaam meer is dan wat tast- en zichtbaar is. 

Via bosbaden (shinrin-yoku) laat ik je je verwonderen over de prachtige planeet waarop je vertoeft. De verbinding met de natuur brengt je altijd zachtjes in het huidige moment. En je leert jezelf opnieuw zien als deel van het grotere geheel. 
bottom of page