top of page
Volle Maan wandeling in januari
Volle Maan wandeling in januari

vr 06 jan

|

Bellegem Bos, 8510 Kortrijk, België

Volle Maan wandeling in januari

Stille Maan / Wolfmaan - bescherming, kracht, nieuw begin.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

06 jan 2023, 17:00 – 19:00

Bellegem Bos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Ik neem je graag mee op een rituele Volle Maan wandeling tijdens de Volle Maan van 7 januari, de eerste van 2023, ook wel de Wolfmaan of Stille Maan genoemd.

Als de maan vol is, is de maanenergie op zijn hoogtepunt. Het is telkens een magisch moment, waar weinigen ongevoelig voor zijn. De maan staat voor de cyclus van het leven, voor krachtige vrouwelijke energie, spirtuele verbinding, intuïtie en wijsheid. In combinatie met de magie van het donkere bos, laat deze bewuste wandeling je volledig ankeren in wat is. Je stapt de stilte - rondom jou én in jou - in en ervaart een soort van tijdloosheid.

We spreken af tijdens zonsondergang en nemen eerst de tijd om helemaal aan te komen in het bos, en in het moment. We scherpen onze zintuigen aan en vertragen ons ritme helemaal. Dan gunnen we onszelf de tijd om het licht helemaal te zien verdwijnen.  Vervolgens wandelen we in het donkere bos en onder het maanlicht. We sluiten af met thee en een (vrijblijvende) uitwisseling van onze ervaringen.

Deelname: 21 € p. pers. incl. afsluitende bosthee.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Duur: 1,5 tot 2 uur.  De Volle Maan wandeling gaat door vanaf 2 personen. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page