top of page
Volle Maan wandeling in december
Volle Maan wandeling in december

do 08 dec

|

Bellegembos

Volle Maan wandeling in december

Offer-/Bloedmaan - dankbaarheid, loslaten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

08 dec 2022, 16:30 – 18:30

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Stel je eens voor dat je het bos ingaat op het moment dat de zon ondergaat? En dat alles om je heen dan langzaam donkerder en stiller wordt...  Dat uiteindelijk alle kleuren onzichtbaar zijn en je steeds minder op je ogen aangewezen bent .....

Hoe denk je dat het bos dan voor je aanvoelt? En hoe zou jij je voelen in het bos? Zou je bang worden? Of misschien juist rustig? Misschien voel je wel duidelijker (de) energie? En ben je je meer gewaar van de magie? Zou het stil worden bij je vanbinnen? Of zou je juist meer voelen beroeren?

Geen beter moment om dit alles uit te testen dan tijdens de komende volle maan. Als de maan vol is, is de maanenergie op zijn hoogtepunt. Het is telkens een magisch moment, dat voelt eenieder op de één of andere manier wel aan. De maan staat voor de cyclus van het leven, voor krachtige vrouwelijke energie, spirtuele verbinding, intuïtie en wijsheid. 

Ik neem je graag voor de eerste keer mee op een Volle Maan wandeling tijdens de Offermaan of Bloedmaan van 8 december, die in het teken staat van dankbaarheid en loslaten. 

We spreken af tijdens zonsondergang en nemen eerst de tijd om helemaal aan te komen in het bos, en in het moment. We scherpen onze zintuigen aan en vertragen ons ritme helemaal. Dan gunnen we onszelf de tijd om het licht helemaal te zien verdwijnen en maken we een wandeling in de duisternis en onder het maanlicht. We sluiten af met thee en een (vrijblijvende) uitwisseling van onze ervaringen.

Deelname: 21 € p. pers. incl. afsluitende bosthee.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Duur: 1,5 tot 2 uur.  De Volle Maan wandeling gaat door vanaf 2 personen. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page