top of page
Stiltewandeling Kemmelberg
Stiltewandeling Kemmelberg

do 19 okt

|

Kemmelberg, 8956 Heuvelland, België

Stiltewandeling Kemmelberg

Wandelen in het hier-en-nu!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

19 okt 2023, 17:00 – 19:00

Kemmelberg, 8956 Heuvelland, België

Over deze activiteit

Stiltewandeling door het mooie landschap rond de Kemmelberg in het Heuvelland. De focus van elke stiltewandeling is in het hier-en-nu komen en blijven, zonder dat je bezig bent met allerlei gesprekken, gedachten, emoties, verplichtingen, en je agenda in de toekomst. Je tracht via de beweging van het wandelen zelf en door de verbinding die je maakt met de natuur en de omgeving volledig én bewust aanwezig te zijn! 

We wandelen aan een heel gezapig tempo en onderweg pikken we de energie in de natuur op. je maakt  dus al wandelend verbinding met de natuur. En dat doe je door in te gaan op eenvoudige voorstellen die ik je aanreik, uitnodigingen die geïnspireerd zijn op wat we doen in een diepgaand bosbad. 

Een stiltewandeling is een bewust wandeling met aandacht voor jezelf, en voor de beweging van het wandelen zelf en in contact met de omgeving en de natuur. Het gaat er niet alleem om om in de natuur te wandelen maar je er ook (terug) een deel van te voelen terwijl je wandelt. 

De natuur heeft een ongelooflijke kracht om je weer in het juiste ritme en meer tot rust te brengen. In openlucht wandelen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Eventuele stress valt snel weg en de beweging maakt je helder en schept de ruimte om naar jezelf te luisteren. Kortom een ideale morgen om tot rust en weer bij jezelf te komen.

Deelname: 15€ p. persoon.

In een kleinere  groep: maximum aantal deelnemers: 10 personen.

De stiltewandeling gaat door vanaf 3 ingeschreven personen.

Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page