top of page
Stiltewandeling door stadsgroen Kortrijk
Stiltewandeling door stadsgroen Kortrijk

za 10 jun

|

Kortrijk

Stiltewandeling door stadsgroen Kortrijk

In verbinding met de natuur en de stilte!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

10 jun 2023, 10:00 – 11 jun 2023, 12:30

Kortrijk, Stadsgroen Marionetten

Over deze activiteit

Een stiltewandeling of bosbad-wandeling, is zeer toegankelijk voor iedereen, het tempo is zeer rustig en we staan vaak ook stil. Verwar dit niet met een dagdagelijkse wandeling.

Het is een manier om je liefdevolle band met de natuur weer aan te halen. In deze wandeling zet je simpelweg met aandacht je zintuigen aan en verlangzaam je bewust je lichaam en je geest. De natuur koestert je en jij leert weer de betovering van het leven te zien. Je wandelt bewust, dit wil zeggen: in verbinding met de natuur en de omgeving om je heen, maar eveneens verbonden met de stilte in jezelf. 

Je wandelt door het stadsgroen Marionetten aan de rand van Kortrijk, en laaft je aan de natuur. Ook met de drukte van de nabijgelegen stad op de achtergrond, kan je stilte (binnenin) vinden. Je leert verbinding te maken met elk stukje natuur in je dichte nabijheid.

De natuur heeft een ongelooflijke kracht om je weer in het juiste ritme en meer tot rust te brengen. In openlucht wandelen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Eventuele stress valt snel weg en de beweging maakt je helder en schept de ruimte om naar jezelf te luisteren. Kortom een ideale morgen om tot rust en weer bij jezelf te komen.

Deelname: 15 € p. persoon.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 8 personen.

Duur: ca. 2,5 u.  De wandeling gaat door vanaf 3 personen.

Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page