top of page
November Bosbad
November Bosbad

ma 13 nov

|

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

November Bosbad

Het mooie kleine sterven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

13 nov 2023, 09:00 – 12:00

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Geleidelijkaan laten alle bomen hun bladeren op spectaculaire wijze los. Ze slaan hun sappen diep in hun kern op om de komende winter te kunnen overbruggen. De energie en de kracht van andere planten verplaatst zich onder de grond. Van daaruit zullen ze in de volgende lente weer kunnen ontspruiten. De bomen en planten accepteren dit ‘kleine sterven’ als een staat van rust, de logische volgende stap in de natuurlijke cyclus.

Sluit jezelf aan op de cyclus in de natuur en neem zelf ook wat gas terug, zoek wat rust en gun jezelf ontspanning. Terwijl je je stevig grond in de aarde en je je zintuigen oefent, luister je naar de boodschap van het bos om dicht bij jezelf te blijven, bij je eigen waarden en gevoelens. Wat maakt je blij? Wat voedt je? Wat werkt niet voor je en kan losgelaten worden? Het hier en nu fluistert je toe om zelf ook meer naar binnen te keren de komende maanden. Het is tijd om je kennis om te zetten in wijsheid.

Dit bosbad zelf kan een eerste uitnodiging zijn om net aan op die boodschap in te gaan. Je vertraagt en verstilt. Je opent ruimte in je geest en in je hart. Je blik is helder en je hoort terug je eigen stem.

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen.

Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon.

Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page