top of page
(Her-)ontdek je natuur! 2-daagse
(Her-)ontdek je natuur! 2-daagse

za 15 jun

|

Villa iMagina

(Her-)ontdek je natuur! 2-daagse

Tweedaagse natuurbeleving door Avansa MZW

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

15 jun 2024, 09:00 – 16 jun 2024, 18:00

Villa iMagina, Rollegemknokstraat 27, 8500 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Wil je jouw band met de natuur aanscherpen? Wil je bewust(er) worden van jouw natuurlijke omgeving? Heb je het gevoel dat het je aan kennis en vaardigheiden ontbreekt om ten volle te durven vertrouwen op jouw natuurlijke band?

Bruno Ledeganck (Ogham), Els Pouseele (Kruiden Belisama) en ikzelf nemen je mee op twee dagen natuurbeleving! We ontdekken onze plaatselijke natuur en wilde planten op een kruidenwandeling.

Met wildpluk en open vuur gaan we onze maaltijden creëren. Je gaat creatief aan de slag waarbij je leert om met natuurlijke materialen - zoals wol, leer, touw ... te werken

Je gaat  ook je liefdevolle band met de natuur aanhalen in een natuurverbindingswandeling en ontdekt dat er in een sterk verstedelijkt gebied kleine natuurpareltjes te vinden voor degene die ze wil leren zien. In deze wandeling gebruik je bewust al je zintuigen. Zo verlangzaam je jouw lichaam en geest. Je her-ontdekt je eigen innerlijke stilte en de betovering van de natuur.

Zaterdag 15 juni 10u tot 19u

Zondag 16 juni 10u tot 19u.

Mee te brengen: eetgerei (vork, mes, lepel), bord en glas. We werken de twee dagen voortdurend buiten, dus graag kledij die aangepast is aan het weer.

Inschrijven via: https://avansa-mzw.be/activiteiten/herontdek-je-natuur-3

Deel dit natuurmoment

bottom of page