top of page
Bosbad voor de specht
Bosbad voor de specht

za 13 apr

|

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Bosbad voor de specht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

13 apr 2024, 17:00 – 20:00

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Het geluid van de specht in het bos is een uniek geluid. Het tikken nodigt je uit om jezelf af te stemmen op het ritme van de natuur. Het herinnert je eraan dat het belangrijk is om je eigen ritme te volgen. In dit bosbad zal je uitgenodigd worden flink te vertragen … en te verstillen ook. Langzaam maar zeker sluit je aan op je meer natuurlijke tempo. 

Je vertraagt en krijgt ruimte en door in de stilte te stappen kan je weer je eigen stem horen. De roep van de specht spoort je ook aan om die  eigen ware stem te gebruiken én om gehoord te worden, in de eerste plaats voor en door jezelf!

Uiteindelijk staan je zintuigen op scherp en ben je stevig verankerd in de aarde. Met zijn scherpe zintuigen heeft de specht het vermogen ontwikkeld om voedsel onder het oppervlak van een boom te vinden. Ook jij bent volledig aanwezig in dit bos en je gaat echter en dieper waarnemen. Je gaat voorbij de oppervlakte der dingen en ontdekt verborgen waarheden. Je intuïtie en innerlijk weten is geactiveerd.  Dat is de boodschap van de specht in dit bosbad. 

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen.

Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon.

Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page