top of page
Bosbad voor de hazelaar
Bosbad voor de hazelaar

wo 18 jan

|

Mortagnebos, 8554 Zwevegem, België

Bosbad voor de hazelaar

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

18 jan 2023, 14:00 – 17:00

Mortagnebos, 8554 Zwevegem, België

Over deze activiteit

De hazelaar staat hartje winter vaak al in bloei. Het is de eerste boom die in onze streken tot bloei komt. De mannelijke katjes die aan de verder nog kale takken bengelen, brengen een vleugje magie in het winterse bos. De hazelaar trekt zich niks aan van de winterse temperaturen. Hij is één van allereerste lentebodes. Het winterse bos lijkt er weliswaar kaal en leeg bij te liggen. Maar het nieuwe leven rijpt reeds - ondergronds en 'binnenskamers'. Na de donkere periode merken we op dat er weer meer licht is en dat het licht ook krachtiger wordt.

Kom je handen op de zwangere buik van Moeder Aarde leggen in deze shinrin-yoku workshop. En voel dan maar het leven reeds overal - diep verscholen maar absoluut aanwezig. Kom je opnieuw verbinden met de natuurcyclus en laat jezelf overstelpen met vertrouwen in het leven, stilte en verdieping. Hand in hand met de natuur, kom je misschien ook uit bij wat vanuit jouw eigen hart wil ontstaan.

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page