top of page
Bosbad in de late namiddag
Bosbad in de late namiddag

ma 18 jul

|

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Bosbad in de late namiddag

Verkoeling én rust vinden op een warme julidag!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

18 jul 2022, 16:00 – 19:00

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Dat het onder het bladerdak van de bomen in een bos altijd een stukje frisser aanvoelt, is op een erg warme en zonnige zomerdag in juli erg meegenomen. In plaats van te lopen puffen in de hitte, zoeken we bescherming tegen de brandende zon onder moeder natuur's parasols ... de bomen. Zo bewijzen de bomen nog maar eens hun nut voor vele andere levensvormen, inclusief de mens. 

Naast wat verkoeling en schaduw, nodigen zij ook uit om ons wat vaker aan te sluiten op hun ritme. Als je bedenkt dat een boom zijn/haar hele leven spendeert op éénzelfde plaats, kan je je inbeelden dat het ritme van zijn/haar leven stukken lager ligt. Maar hoe doe je dat, aansluiten op het ritme van de natuur? Laat je meenemen in dit zomerse bosbad midden juli en ontdek hoe eenvoudig het werkt! Je oogst er stilte en ontspanning; een trager, maar veel natuurlijker ritme; èn een heldere geest in een verkwikt lichaam. 

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page