top of page
Bosbad bij het rijzen van de zon
Bosbad bij het rijzen van de zon

ma 05 sep

|

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Bosbad bij het rijzen van de zon

Nazomerend genieten van je eigen streek!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

05 sep 2022, 07:00 – 06 sep 2022, 10:00

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Je hebt je vakantie afgesloten en bent weer op weg naar school of het werk. Met lichte weemoed denk je terug aan die heerlijke zomerse dagen van luieren en niksdoen, simpelweg genieten en het gevoel van weer dichter bij jezelf te staan. Maar waar is dat gevoel ondertussen alweer heen? Heb je een beetje last van 'reis-wee'?

Het is begin september ... de dagen voel je al weer merkbaar korter worden en je stapt de donkere tijd van het jaar verder in. En dat doe je met lichte tegenzin misschien? Het kost je moeite?

Een bosbad of shinrin-yoku sessie laat je erin oefenen om je rust en je balans te vinden en om simpelweg te genieten in en van de natuur in eigen streek - én dat allemaal óók in de donker wordende cyclus van het jaar!

In verbinding met het bos kom je in contact met de energie van de vroege herfst. Je voelt je hier (in dit bos in je eigen streek) en nu (begin september) weer in verbinding met de zorgeloze zelf, die je was op je vakantie.

We starten dit bosbad met zonsopgang - als alles nog heerlijk stil is en langzaam ontwaakt.

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers om te snoepen.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page