top of page
Bosbad rond de herfstevening
Bosbad rond de herfstevening

do 15 sep

|

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Bosbad rond de herfstevening

De dag en de nacht in balans!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum - tijd - locatie

15 sep 2022, 17:00 – 20:00

Bellegembos, 8510 Kortrijk, België

Over deze activiteit

Rond 21 september is het licht opnieuw in balans met de duisternis. In onze streek bevinden we ons op dat moment precies middenin het hoogste punt van de zon aan de hemel (Midzomer) en het laagste punt van de zon (Midwinter). Dit is de herfstevening, het Keltische Mabonfeest. 

Sta jezelf toe om de steeds donker wordende tijd te verwelkomen. Want enkel in verbinding met de duisternis is er balans met het licht. Zonder het donker, zou je het licht niet kennen. Zonder nacht is er geen dag. Zonder de winter bestaat de zomer niet. 

Stem jezelf af op de vroege herfst en her-verbind je met de natuur. Zij zal je helpen om je voor te bereiden op de donkere helft van de jaarcyclus, waar je steeds verder in stapt. Zij nodigt je uit om jezelf  langzaam wat meer in je persoonlijke ruimte terug te gaan trekken en om meer ruimte te geven aan rust en bezinning.

Deelname: 33€ p. pers. incl. afsluitende bosthee en iets lekkers.

In kleine groep: maximum aantal deelnemers: 6 personen. Het bosbad gaat door vanaf 1 ingeschreven persoon. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

Deel dit natuurmoment

bottom of page